Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Какве везе има УН са форумом? Не треба ни под једним условом то урадити па ни под тим.
Kada bude tvoj forum, onda ti o tome odlucuj. Do tad, budi zahvalan sto ti je omoguceno da svoje, cesto neartikulisano, misljenje izneses makar negde na internetu...
Citat
citiram Tita.
po nekada se ne treba drzati zakona kao pijan plota.
To je ok, ali ako UN prizna Kosovo onda ce ta nezavisnost imati tezinu. Kada ce i da li ce to biti, ne znam... Ako bude, dobice zastavu, pa ko zeli, neka je koristi. Tako isto, ako bi se gledalo samo misljenje pojedinaca ne bi imala ni zastava Makedonije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske i ko zna koliko drugih zemalja. Ukratko... Ni ja ne zelim da gledam tu zastavu na spisku, ali to je samo moj problem...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!